Junior Ch CZ, Ch ČR, SK, PL
Grand Ch ČR
čekatel grand šampiona SK, čekatel CIB, CIE


Frappuccino Dorado Blanco "Charlie"

 

  • Narozen: 21. dubna 2016
  • Výška: 59cm
  • Chrup: Plnochrupý, skus nůžkový
  • Oči: PRA 1 - clear, PRA 2 - clear
  • HD, ED: A/A, 0/0
  • Chovatel: Lenka Nokič
  • Majitel: Roman Kaiml, www.goldenfrappuccino.cz

 

Výstavy (třída mladých):
  • 4x CAJC
  • 3x BOJ, 2x BOS

 

Výstavy (mezitřída, otevřená, pracovní, šampionů):
  • 18x CAC, 11x res CAC
  • 2x CACIB, 2x BOB
  • 1x BIG2 

 

Pracovní zkoušky
  • BZ barvářské zkoušky, I.cena, vítěz zkoušek
  • LZ (lesní zkoušky) III.cena
  • PZ (podzimní zkoušky) II. cena
  • ZVP a KZVP (vodní práce) II. cena
  • OVVR - vítěz zkoušek
  • ZZ01 
  • BH-VT (zkoušky doprovodného psa)

 



RODOKMEN:

 

InterCh, JCh PL, CZ, Ch PL, DE, VDH, CZ, SK, HU

Kassander of Bridge Four


InterCh, Ch BE 

Gatschells Man of Honour

Golmas Governor

Gatchells Royal Orchid

InterCh, Ch NL, DE, VDH, UK, DK 

Highlight of Bridge Four

Taram du Bois de la Rayere
Gatchells Promise of Pearls

Ch CZ, SK 

Away from Sophia Dorado Blanco

 

MultiCH, Multi JCh, InterCH, European Winner 2011

Bonett Bride Double Decker

Pinkerly Never Say Never
Bossa Nova de Ria Vela

Ch CZ, Ch SK, Morgiana Misantos "U"
Cheek to Cheek Don Quijote de la Mancha
Brenda of Dream Team

 

 

31.10.2020  - Charlieho neuvěřitelné úspěchy v roce 2020 

19.1.2020 získal Charlie na mezinárodní výstavě v Lubinu poslední titul CWC, který potřeboval k dokončení titulu polského šampiona!

6.7.2020 se Charlie zúčastnil krajské výstavy Staňkov a získal titul VT vítěz třídy 1.

25.7.2020 potvrdil Charlie svůj titul VT vítěz třídy 1, tentokrát na krajské výstavě Martiněves

1.8.2020 třetího VT vítěze třídy 1 v řadě získal Charlie na krajské výstavě Kladno

8.8.2020 Charlie drží svá vítězství a počtvrté získal VT vítěze třídy a k tomu tentokrát krajského vítěze na krajské výstavě v Rokycanech!

15.8.2020 se Charlie zúčastnil národní výstavy v Mladé Boleslavi a vyhrál ve třídě šampionů, získal tak titul CAC a stává se českých grand šampionem!

29.8.-30.8.2020 Charlie skvěle zabojoval na klubové výstavě v Humpolci, kde jeden den ve třídě šampionů získal titul V2 res CAC a druhý den V1 CAC! Zároveň byl vyhlášený jako nejlepší VÝSTAVNÍ PES GR 2019!

12.9-13.9.2020 měl Charlie další nádherný výstavní úspěch, tentokrát na klubové výstavě RK Kralovice. První den na oblastní klubové výstavě získal tituly V1, CC, Vítěz třídy, Oblastní vítěz a dokonce nazávěr i Best In Show 3!! Druhý den na klubové výstavě vyhrál ve třídě vítězů a získal titul V1 CAC, CC

27.9.-28.9.2020 se Charlie zúčastnil další klubové výstavy RK v Kelči a opět se skvelými výsledky! Jeden den V2 res CAC a druhý den V1 CAC, CC   

Toto jsou opravdu neuvěřitelné výsledky! Na to, že nás za tento rok dvakrát postihla koronavirová krize a výstav se konalo opravdu málo, získal Charlie spoustu titulů a dosáhl mnoha vítěství! Ohromná gratulace!!

 

 

Během celého roku se Charlie se svým páníčkem Romanem věnovali také výcviku. Charlie je nejen krásný, ale neskutečně šikovný! Během roku 2020 složil i několik zkoušek:

V září 2020 se zúčastnil Západočeských derby a úspěšně složil jeden klubové podzimní zkoušky ve druhé ceně a druhý den klubové zkoušky vodních prací také ve druhé ceně! 

V říjnu 2020 se zúčastnil Charlie barvářských zkoušek, které úspěšně složil v I.ceně a dokonce se stal vítězem zkoušek!!! Obrovská gratulace!

 

V roce 2020 se stal Charlie už po několikáté otcem. Tentokrát se narodilo osm štěňátek, 3 kluci a 5 holčiček, maminkou štěňátek je Clea Maybe Angels. Charlieho štěňátka jsou vždy nádherná! 

 

Prostě Charlie :)

 

 

31.12.2019 - Charlieho úspěchy v roce 2019

V únoru získal Charlie na slovensku titul CAC a splnil tak poslední podmínku ke splnění titulu šampion SK! 

V květnu Charlie získal titul CAC a dokonce CACIB a BOB na výstavě v Litoměřicích! Splnil tak další titul šampion ČR!!! A stal se také čekatelem interšampiona CIB a CIE.

V červnu měl Charlie ohromný úspěch na Evropské výstavě v Rakouském Welsu, kde se ve velké konkurenci nádherných psů umístil na krásnem 2. místě!

V červnu a v říjnu také Charlie uspěl na výstavách v Polsku, kde získal dvakrát titul CWC a stal se čekatelem dalšího šampiona, tentokrát šampiona PL.

Díky několik vítězstvím ve třídě šampionů se stal Charlie také čekatelem titulů grand šampon ČR a grand šampion SK.

 

V roce 2019 se také Charlie zúčastnil několika zkoušek a úspěšně složil ZZ01, dále pak BH-VT (zkouška doprovodného psa) včetně zkoušky ADBH-VT (chování v dopravním ruchu), složil úspěšně také lesní zkoušky!

 

Během tohoto roku se stal Charlie také otcem tří vrhů štěňátek! Štěňátka jsou opravdu nádherná a myslím, že na ně mohou být Charlie a jeho majitele hrdí :-) 


Jedno z nádherných štěňátek s Bellou

 

Štěňátka s Jessie a Marry Lee

 

Jsem na Charlieho opravdu hrdá a děkuji jeho páníčkům za to, jakou lásku a péči Charliemu dávají a gratuluji ke všem jejich společným úspěchům!!

 

 
31.12.2018 - Charlieho úspěchy

Charlie měl ohromné úspěchy celý rok 2018!! Nestihla jsem ani všechny tady jednotlivě zaznamenat, ale rozhodla jsem se je tu ke konci tohoto roku shrnout a velmi poděkovat majitelům Kaimlovým za úžasnou reprezentaci Charlieho a za lásku a péči, kterou mu věnují! Děkuji moc! :-)

Charlie získal během roku 2018 celkem 9 titulů CAC a 5 titulů res CAC!!!! Je to obrovský úspěch a já jsem šťastná a na Charlieho velmi pyšná!

K tomu, že je tak krásný a má velké výstavní úspěchy, je ale také moc šikovný a složil v roce 2018 několik zkoušek! Začalo to psí maturitou - zkouškami OVVR, které Charlie složil na plný počet bodů a stal se vítězem zkoušek! Pokračoval dál a složil OMS vodní zkoušky, a to dne 4.8.2018, klubové vodní zkoušky složil dne 23.9.2018 v Malešově 20.10.2018 zvládl ještě OMS podzimní zkoušky. Charlie je opravdu úžasný!

 

21.4.2018 - Mezinárodní výstava České Budějovice

Charlie získává svůj první titul CAC v Čechách! Stává se tak čekatelem šampiona krásy ČR!

 
8.4.2018 - CACIB Nitra

Charlie získal svůj první slovenský CAC a stává se čekatelem šampiona Slovenska!

 
13.1.2018 - Národní výstava Brno

Charlie se vydal na národní výstavu do Brna. V mezitřídě bylo pět psů. Charlie se paní rozhodčí Ingrid Grill moc líbil a tuto třídu vyhrál! Získal tak svůj první titul CAC a stává se čekatelem šampiona ČR! 

 

23.9.2017 - Národní výstava Brno

Charlie byl přihlášený do třídy mladých, kde ve velké konkurenci získal první misto a titul CAJC! Charlie se stavá ČESKÝM JUNIOR ŠAMPIONEM!!! Dále získal také tituly BOJ, BOS a v odpoledních soutěžích dokonce Junior BIG1!!!!! Obrovská gratulace majitelům a děkuji za skvělou prezentaci Charlieho :-)

12.8.2017 - Mezinárodní výstava Mladá Boleslav

Charlie byl přihlášený do třídy mladých. V této třídě bylo přihlášeno celkem osm psů. Charlie vypadal krásně a moc hezky se předváděl. V kruhu byl se svým páníčkem a my z dálky drželi palce! K naší obrovské radosti Charlie vyhrál a získal svůj druhý titul CAJC! Přiblížil se tak o další krůček k titulu junior šampiona. Ještě jsme v tu chvíli netušili, že Charlieho úspěch bude ještě pokračovat. V soutěži o titul nejkrásnějšího juniora jsem Charlieho vystavovala já a společně jsme vyhráli nejen titul BOJ, ale nakonec i titul BOS! Mám opravdu neskutečnou radost a jsem na Charlieho moc pyšná!!!
Takhle moc mu to slušelo:

Frappuccino Dorado Blanco - V1 CAJC, BOJ, BOS

BOS - Best Oposite Sex

 

24.5.2017 - Nádherné úspěchy na výstavě v Litoměřicích

Sofinky syn Frapuccino (Charlie) se zúčastnil ve věku 13 měsíců své první výstavy. Byl přihlášený do třídy mladých na výstavu v Litoměřicích, která se konala 20.5. Charlieho předváděl jeho páníček a společně dosáhli nádherného úspěchu - Charlie svou třídu vyhrál a získal tak titul CAJC! Stává se čekatelem junior šampiona ČR stejně jako jeho bráška Forest Gump, kterému se vyhrát podařilo už dvakrát.

Jsem strašně moc pyšná a majitelům Charlieho moc gratuluji a děkuji za skvělou prezentaci :-)

 

3.3.2017 - Zimní radovánky

Charlie si ještě pořád užívá sníh :-) 


 

24.2.2017 - Setkání

Charlie se po osmi měsících setkal se svým bráškou Amigem (Forest Gump). Oba si to ohromě užili :-)

 

27.1.2017 - Charlie miluje sníh

Takhle si Charlie užívá sníh a procházky :-)


 

24.12.2016 - Vánoce

Charlieho první Vánoce

 

7.10.2016 - Charlie je nádherný skoro půlroční pes :-)

Mám nové fotky Charlieho! Neskutečné jak se za poslední dva týdny zase změnil! Roste a roste a je pořád mohutnější. Krásný pes z něj roste!!! Mám radost :-)

 

21.9.2016 - Charliemu už je pět měsíců

Krásné fotky Charlieho jsem dostala tento týden! Je to krásný mohutný kluk s obrovskými tlapami a krásnou hlavou :-) Velikánskou radost mi udělala fotka s plyšákem pandou, kterého dostal od nás když odcházel do nové rodiny. Pořád ho má! :-)

 

Charlie roste jako z vody

Dostávám pravidelně Charlieho fotky a jsem za to moc ráda! Je to chytrý učenlivý kluk a ve třech měsících už umí dávat i pac :-)

 

21.6.2016 - Charliemu jsou dva měsíce

Roste z něj krásný kluk :-)

 

 

14.6.2016 - 8 týdnů

Dostávám pravidelně nové fotky Charlieho a mám z toho hroznou radost! Děkuji :-)

 

Charliemu se v novém domově nejvíce líbí rybníček s rybičkama :-) Jsem zvědavá, kdy se k nim půjde vykoupat.

 

 

12.6.2016 - 7,5 týdne, Charlie v novém domově

Charlie odjel do nového domova do nedalekého Kladna. S jeho novou rodinou se setkal dvakrát ještě když byl u nás :-) Ve svém novém domově si rychle zvykl a je tam moc šťastný :-)

 

Charlie a jeho nová rodina :-)

 

 

 Charlie ještě jako miminko u nás :-)

 

Fotky v sedmém týdnu :-)

 

 

 

4 týdny a 5 dní

 

3,5 týdne, poprvé venku :-)

 

 

12 dní