Aisha Dorado Blanco "Aisha"

 

  • Narozen: 26.4.2019
  • Majitel: Eliška Bláhová, Kolinec

 

26.4.2020 - Aisha slaví narozeniny

Aisha oslavila své první narozeniny! Přeji jí všechno nelepší a hlavně pevné zdraví!

 

30.6.2019 - Aisha v novém domově

Aishenka, holčička naše jediná, odjela do nového domova na Šumavu. Cestu zvládla skvěle a v novém domově už řádí jako čertík.

 

 

21.6.2019 - Aishe je osm týdnů

Našim třem lištičkám je už osm týdnů a chystají se na cestu do nových domovů. Aisha pojede na Šumavu.

 

9.6.2019 - Aishe je šest týdnů

Našich koliátkům je šest týdnů a rostou jako z vody. Venku je krásně a tak jsou většinu času přes den venku a hrají si mezi sebou a také s našimi štěňátky zlaťáčků, kteří jsou o týden mladší. Vyvádí lumpárny a nejraději jsou mimo ohrádku, kdy mohou lítat a ničit vrbu a buxusy, které zázrakem doposud nikdo nezničil!

 

26.5.2019 - Štěňátkům je měsíc

Našim koliátkům už je jeden měsíc, hrozně to letí. Jsou to strašně hodná štěňátka, vůbec nebrečí a v noci hezky spinkají. Violetta se o ně stále krásně stará, chodí je kojit a čistit, občas si k nim v bedýnce i lehne a hraje si s nimi. I když je Violetta stále kojí, začala jsem přikrmovat kašičkou, moc jim chutná a od prvního dne umí nádherně jíst z mističky, aniž by se jakkoli umazali, taková šikovná štěňátka jsme ještě neměli :-)

 

26.4.2019 - Štěňátka jsou na světě

Moc jsme si přáli jednou mít malá koliátka a náš sen se splnil! Violetta se stala maminkou tří nádherných barevných skřítků, jedné tricolour holčičky, jednoho tricolour chlapečka a jednoho blue merle chlapečka. Otcem štěňátek je nádherný tricolor pes Lost In Time Leawrey "Tim". Violetta vždy záviděla našim goldenním holkám jejich štěňátka a chtěla jim pomáhat a starat se o ně, kňučela u bedýnky a kdykoli jsme ji po nějaké době ke štěňátkům pustili, vždy byla ta nejúžasnější teta na hraní :-) Tentokrát je maminkou ona sama a je vidět, jak je strašně šťastná, o štěňátka pečuje s velkou něhou a láskou. 

štěňátka vě věku 2 dnů