Imagine Dragon "Drago"

 

  • Narozen: 5.10.2018
  • Majitel: Zuzana Jeddai, Průhonice

 

5.10.2020 - Dragouškovi jsou dva roky

Dragínek slaví už druhé narozeniny! Přeji jemu a všem jeho sourozencům hlavně pevné zdraví! Mají všichni úžasné páníčky, kteří je zahlcují láskou každý den! 

 

11.1.2020 - Národní výstava Brno

První výstavu tohoto roku jsme strávili v Brně na národní výstavě. Do třídy mladých byl přihlášený odchov z vrhu "I" Imagine Dragon Dorado Blanco. Dragouškova panička nakonec nemohla jet, tak se Drago vydal na cestu se mnou sám. Paní rozhodčí Zdence Jílkové se Drago moc líbil, umístil se ale na krásném 2. místě a dostal moc hezký posudek.

Imagine Dragon Dorado Blanco - třída mladých - V2


 

5.10.2019 - Drago slaví narozeniny

Dragínek slaví své první nározeniny, o dort se podělil se svým psím kamarádem :)

 

15.6.2019 - Drago cvičí 

Drago chodí do psí Akademie Dance and Jump, kam chodíme i se Zarjou na dogdancing. Mám zprávy, že je opravdu moc šikovný! 

 

30.11.2018 - Dragoušek v novém domově

Dragoušek už také odjel do nového domova. Tam na něj čekali velcí čtyřnohý kamarádi Rocky a Rambo. Měla jsem obrovskou radost, když jsem dostala první zprávy, že ho kluci ihned přijali do své smečky a mají ho rádi! Jsou úžasní!


 

30.11.2018 - Dragoušek a loučení

Dragoušek se také vydal do svého nového domova. Bude mít dva malé dvounohé kamarády kteří mají nádherný vztah k pejskům. Sami už totiž doma mají dva dospělé retrievery. Zuzka má zkušenosti s obedience a s dog dancingem, tak věřím, že má Dragoušek geny po mamince a půjde v jejích šlépějích :-) Snad se také občas ukáže i na výstavě, protože je opravdu nádherný!

 

25.11.2018 - Postoj v 7 týdnech

Dragoušek se u nás ještě vyfotil v postoji, než odešel do nové rodiny. Od malička to byl největší  chlupatý medvídek s největší hlavičkou a stal se hvězdou facebooku :-)

 

 

17.11.2018 - Už šest týdnů!!!

První fotky v postoji a povedlo se! Dragoušek je nádherný medvídek! Jsem ze všech štěňátek nadšená. 

 

9.11.2018 - Už pět týdnů!

Zkusili jsme vyfotit štěňátka na stole v postojích, ale tak strašně zlobili, že to vůbec nebylo možné. Tak jsme je vyfotili alespoň v sedě, to ještě docela šlo :D

Dragoušek ve věku pět týdnů:

 

4.11.2018 - Čtyři týdny

Štěňátka jsme také dali poprvé ven aby si zvykali na jiné prostředí než je jejich bedýnka. Jak to bývá, tak první den venku se jim moc nelíbil a kňučeli, že chtějí zpátky domů. Nechali jsme je tam tedy jen chvíli a udělala jsem pár fotek


Dragoušek poprvé venku

 

 

26.10.2018 - Štěňátkům jsou tři týdny

Štěňátka jsou úžasná! Už chodí a začínají si hrát jak s hračkami, tak i mezi sebou. Zatím je to jen takové opatrné poznávání a nožičky je kolikrát při tom něposlouchají a svalí se na zem, jsou opravu roztomilí!


Dragoušek ve věku 3 týdny


  

21.10.2018 - Štěňátka mají jména

Dnes jsme dali štěňátkům jména. Nebylo lehké vymyslet jména od I, ale nebylo jich moc a tak jsme si s tím s pomocí rodiny a přátel poradili :-)

Jméno Imagine Dragon jsme měli vymyšlené už dlouho dopředu a dostal ho žlutý kluk s největší hlavičkou :-)

 

12.10.2018 - Štěňátkům je 1 týden

 

 5.10.2018 - Štěňátka se narodila