Karamela Dorado Blanco "Kaira"

 

  • Narozen: 28.5.2020
  • Majitel: Adam Pokorný, Bořanovice

 

 

28.5.2021 - Kaira slaví 1. narozeniny

Kaira má dnes 1. narozeniny! Přeji jí všechno nejlepší a hlavně zdraví! Doufám, že už má Kaira s problémy vybráno. Nedávno musela absolvovat zákrok, kdy si něco vrazila do krku. Snad už bude teď všechno jen dobré!

 

24.12.2020 - Kaira slaví Vánoce

Kaira oslavila své první Vánoce! Tentokrát se rodinné tradice zúčastnila také! Děkuji za krásné vánoční video, ze kterého jsem udělala tuto fotku z jeskyně! Nádhera!

 

 

13.10.2020 - Kaira

Kaira mi strašně moc připomíná tátu :) Alespoň tady na té fotce určitě! Je to neuvěřitelné jak vyrostla! Je moc krásná!

 

28.7.2020 - Nové fotky Kairy

Dostala jsem ještě pár nových fotek Kairy. Vypadá moc šťastně a spokojeně a já mám velkou radost ji takhle vidět!

 

 

26.7.2020 - Kaira ve svém novém domově

Kaira je ve svém novém domově a bydlí asi deset minut od nás, mám radost, že ji budu moct vidět!

 

16.7.2020 - Poslední fotky u nás

Štěňátkům jsem udělala ještě poslední fotky u nás. Za pár dnů začnou odcházet do svých nových domovů. Bude se nám po nich stýtkat, jsou všichni úžasní a je s nimi hrozná legrace :)


Karamela Dorado Blanco - červená holka 

(vpravo)

 

16.7.2020 - Postoje v 7 týdnu

 

 

13.7.2020 - Hraní a blbnutí na zahradě 

Štěňátka čím dál tím více milují naši zahradu a dost hlasitě to dávají najevo když jsou zrovna doma. Snažíme se mít je venku co nejvíce. Už jsem se rozloučila s několika kytičkami (např. levandule už není). Kus trávníku už je také zlikvidovaný, neuvěřitelné jak ho ničí, vytrhávají kusy drnů a strašně je to baví. Já se snažím trávník bránit jak se dá, ale jsou v přesile :D Pod tújemi máme díry a ještě na několika dalších místech. Další zábavou je tahání černé folie, kterou máme pod kačírkem a kůrou jako ochranu pod plevelem. No bude ta naše zahrádka, po odchodu této demoliční čety, potřebovat dát trochu dohromady.

Udělali jsme pár fotek, ale je to čím dál tím víc náročné je vyfotit. Nejsou chvíli v klidu a jakmile vidí, že jsme u země s foťákem, útočí na nás a snaží se sežrat jak foťák, tak naše vlasy :D Pár fotek se nám ale společnými silami povedlo udělat.


Kaira:

 

 

 

11.7.2020 - Postoje štěňátek v 6ti týdnech

Štěňátka byla na stole poprvé a moc je to bavilo, samozřejmě, že kvůli tomu sýru, co tam dostali a sápali se na stůl znovu a znovu. Jsou opravdu nádherní! Na fotkách je jim 6 týdnů a 1 den a musím říct, že jsem ze všech opravdu moc nadšená!

Kaira/ 6 týdnů:

 

 

28.6.2020 - Čtyři týdny

Štěňátkům jsou čtyři týdny a tři dny. Většinu času přes den tráví venku, velmi rychle si tam zvykli, jsou tam moc spokojení a řádění venku je moc baví. Učí se překonávat různé terény, učí se chodit venčit na travičku a vnímají okolní svět.

Všem jsme udělali několik fotek, je na nich vidět, jak se každý týden mění a rostou.

 

 

 
15.06.2020 - Nové fotky ve 2,5 týdnech

Štěňátka jsou nádherná! Nemohla jsem odolat a udělala jsem další fotky :-) Jedna krásnější než druhá! Tady jsou fotky Kairy:

 

 

 
08.06.2020 - Štěňátkům je 11 dní

Štěňátkům je 11 dní, už se jim otevřela očička, ale moc si je ještě neužijeme, protože stále spí. Kaira také :)

 

04.06.2020 - Štěňátkům už je 1 týden!
 

Týden stará Kaira:

 

 


 
28.5.2020 - Ginny se narodilo 7 štěňátek, mezi nimi i Kaira